Depreme Karşı Güvenli ve Dayanıklı Yapılar İçin Çözümler

Sismo Guide olarak, yapılarınızın depreme dayanıklılığını artırmak ve risklerinizi en aza indirmek için kapsamlı hizmetler sunuyoruz.

Riskli Yapı Ön Tesbiti 

Riskli yapı ön tesbiti için  iki aşamadan oluşan ön değerlendirme metotlarımızla, ilk aşamada Amerikan Afet İdaresi FEMA 154 kodu/ Ocak 2015 RVS yöntemiyle yapısal ölçüler ve inşaatta kullanılan malzemelerin yerinde incelenmesi gerçekleştirilmektedir.

Bina Performans Analizi

Bina performans analizi, yapıyı tüm zemin koşullarında, her türlü depreme dayanıklı hale getirmek için, yapının deprem dayanımının çeşitli metotlarla tespit edilmesi, gerekli onarım ve güçlendirme projelerinin hazırlanması ve uygulamaların denetlenip, gözden geçirilmesidir.

Afet Danışmanlığı

Afet danışmanlığı, Acil durum ve Afet risklerinin doğru yönetilebilmesi için yapılan kapsamlı planlar  ve tatbikatları içerir. Sigorta gereksinimlerinin tespiti ve bütünsel  risk azaltma hizmetleriyle beraber Ulaşım, Enerji, Çevre, İklim, İş Gücü ile Afetin tüm açılarının belirlenmesi ve çözümler üretilmesini içerir.

İnşaat Proje Yönetimi

İnşaat Proje Yönetimi, bir projenin erken gelişimden tamamlanmasına kadarki yönü, düzenlemesi ve denetimi olarak tanımlanabilir. Projenin başından sonuna kadar planlanması, koordine edilmesi, bütçelendirilmesi ve denetlenmesinden inşaat proje yöneticisi sorumludur.

Sismo Guide olarak, depreme karşı dayanıklılık testleri ve risk analizi hizmetleri ile yapılarınızın güvenliğini sağlamayı hedefliyoruz. Uzman mühendis ekibimiz, riskli yapıların tespitini ve performans analizlerini titizlikle yaparak, binalarınızın zorlu koşullarda nasıl dayanacağını belirler. Bu süreç, güvenli yapıların oluşturulması ve olası zararların en aza indirilmesi için kritik bir adımdır.

Riskli yapı ön tespiti hizmetimiz, olası tehlikeleri erkenden belirlemeye odaklanır. Binalarınızın mevcut risk durumunu analiz ederek, gereken güçlendirme ve yenileme çalışmalarını hızla başlatmanıza olanak tanıyoruz. Erken tespit, can ve mal kaybını önlemek için önemli bir fırsat sunar.

Bina performans analizi, yapılarınızın depreme dayanıklılık seviyesini detaylı bir şekilde değerlendirir. Bu analiz, yapıların güvenliğini artırmak ve gerektiğinde güçlendirme projelerini yönlendirmek için önemli bir teknik değerlendirme sağlar. Profesyonel mühendislerimiz, binanızın mevcut durumunu inceleyerek en doğru sonuçları sunar.

Afet danışmanlığı hizmetimizle, deprem ve diğer doğal afetlere karşı yapılarınızın dayanıklılığını artıracak stratejiler geliştiriyoruz. Güvenli ve sağlam yapılar oluşturmak için uzman ekibimiz, yapılarınıza yönelik kapsamlı danışmanlık sunar ve en doğru adımları atmanıza yardımcı olur.

İnşaat proje yönetimi hizmetlerimiz, güçlendirme ve yenileme projelerinizin tüm aşamalarında size profesyonel destek sağlar. Projelerinizi zamanında ve kaliteli bir şekilde tamamlamak için planlama, uygulama ve işçilik süreçlerini yönetir, binalarınızı daha güvenli hale getirmeyi amaçlarız.